workshop title

Bij u thuis of op een door u gekozen locatie,
onze barbecue workshop is erg leuk om samen te doen, denk bijvoorbeeld aan een vrijgezellenfeest, groepsactiviteit met uw bedrijf, familiefeest of samen barbecueën met vriendinnen of vrienden.

Onze barbecue workshop kan ook een bijzonder leuk cadeau zijn, want barbecueën doen we het hele jaar door.

Bent u een fan van de barbecue, maar heeft u geen idee hoe dat moet? Dan is onze beginners workshop echt iets voor u. Onder het genot van een hapje en een drankje laten onze koks u kennis maken met verschillende soorten barbecues, geven ze tips & tricks over de aankoop, het veilig aansteken en het gebruik & onderhoud van uw barbecue. Daarnaast worden de basistechnieken van het barbecueën behandeld.

Onder begeleiding van onze koks gaat u samen met uw gasten een aantal smaakvolle, verrassende en eenvoudige gerechtjes op de barbecue bereiden.

Bent u een actieve hobby barbecue-er en wilt u uw kennis naar een hoger niveau brengen? Dan is onze gevorderden workshop iets voor u. Onder het genot van een hapje en een drankje brengen onze koks u de fijne kneepjes van het betere barbecueën bij. Daarnaast staan ze kort stil bij het veilig aansteken van de barbecue en het schoonmaken van de barbecue.

Onder begeleiding van onze koks gaat u samen met uw gasten een mooi menu op de barbecue bereiden.

Op basis van uw wensen en het aantal gasten maken we graag een programma op maat voor u.

Workshop

  • Voor beginners € 50,00 per persoon
  • Voor gevorderden € 65,00 per persoon
  • - Dranken zijn inbegrepen
  • - Prijzen zijn exclusief reiskosten en BTW