walking dinner title

Bij u thuis of op een door u gekozen locatie,
dit foodconcept is geschikt voor informele gelegenheden, business meetings of wanneer u niet genoeg ruimte heeft om al uw gasten zittend te herbergen.

Tijdens een walking dinner serveren we, geheel naar uw wens, een variëteit aan gerechtjes. Deze worden op een bijpassend servies geserveerd en kunnen staand gegeten worden. Uw gasten en u kunnen rustig rond lopen en onder het genot van een smaakvol gerecht gezellig met elkaar kunnen praten of netwerken.

Meestal bestaat een walking dinner uit vijf tot acht gangen, deze kunnen altijd aangevuld worden met bijvoorbeeld een lekkere amuse, tussengerecht of een palate cleanser. Iedere gang kan vergezeld worden van een bijpassende wijn om het gerecht compleet te maken. Natuurlijk houden wij rekening met eventuele vegetariërs, allergieën of geloofsovertuigingen.

Wij zorgen voor servies en bestek, daarnaast kunnen we statafels, tafellinnen, partytent en al het andere regelen wat nodig is om er een geslaagd walking dinner van te maken. Wij nemen u de zorgen graag uit handen, zodat u en uw gasten in alle rust kunnen genieten van een smaakvol menu.

Omdat wij altijd met verse producten werken, is ons menu op het seizoen afgestemd. Hieronder vindt u een indicatie van onze tarieven. Op basis van uw wensen en het aantal gasten maken wij graag een offerte op maat voor u.

Walking dinner*

  • 5 gangen vanaf € 30,00 per persoon
  • Daarna € 4,00 per persoon per gang extra
  • - Wijnarrangement met aperitief vanaf €15,00 per persoon
  • - Prijzen zijn exclusief reiskosten en BTW
*Bekijk onze walking dinner menu kaart voor een uitgebreide keuze

Wat een geweldige ervaring:
De gezelligheid en levendigheid van een barbeque en tegelijk de luxe van een fantastisch diner! En wat een huzarenstukje zo vloeiend als het liep, met ruim 70 gasten. Iedereen die erbij was op mijn 65e verjaardag heeft genoten van het feest. Wat leuk is dat, al die enthousiaste reacties van de gasten achteraf. Petje af voor de koks en de bediening: Het was helemaal AF!
Rob van der Steenhoven, Verjaardagsfeest
Lees meer