shared dining title

Bij u thuis of op een door u gekozen locatie,
Sharing is Caring! Heeft u zin om met de hele familie en/of vrienden samen gezellig te eten en drinken? Dat willen wij graag voor u verzorgen.

Beeld u zich in: u zit met uw gasten aan een mooi gedekte tafel, te genieten van schalen vol met heerlijk geurende gerechten. Samen delen in een sfeer waarin eten, drinken en praten moeiteloos in elkaar overlopen.

Bij een shared dining serveren wij een aantal gerechten die u met uw gasten kunt delen. Deze gerechten kunnen eventueel aangevuld worden met bijvoorbeeld een lekkere amuse of palate cleanser. Wij zetten, om de gerechten helemaal af te maken, bijpassende wijnen op tafel. Het menu stellen wij geheel naar uw wensen samen, we houden rekening met eventuele vegetariërs, allergieën of geloofsovertuigingen.

Wij zorgen voor servies, bestek en glazen. Daarnaast kunnen we tafels, stoelen, tafellinnen, partytent en al het andere regelen wat nodig is om er een geslaagde shared dining van te maken. Wij nemen u de zorgen graag uit handen, zodat u en uw gasten in alle rust kunnen genieten van een smaakvol menu.

Omdat wij altijd met verse producten werken, is ons menu op het seizoen afgestemd. Hieronder vindt u een indicatie van onze tarieven. Op basis van uw wensen en het aantal gasten maken wij graag een offerte op maat voor u.

Shared dining*

  • Vanaf € 35,00 per persoon
  • - Wijn wordt per geopende fles in rekening gebracht
  • - Prijzen zijn exclusief reiskosten en BTW
*Bekijk onze shared dining menu kaart voor een uitgebreide keuze

Het gezelschap! Het heerlijke eten en de vriendelijkheid van jullie! Ongelooflijk.
Miranda Zonneveld, Shared dining gast
Lees meer