proeverij title

Bij u thuis of op een door u gekozen locatie,
de proeverij, ook wel bekent als "Dégustation", is voor de echte culinaire liefhebber.

Bij dit foodconcept maken we een vlucht door onze menukaart. Wij serveren kleine porties van onze mooiste gerechten. Wij kiezen deze in overleg met u, maar u kunt zich ook door ons laten verrassen.

Meestal bestaat een proeverij uit zeven of meer gangen, die kunnen altijd aangevuld worden met bijvoorbeeld een lekkere amuse of palate cleanser. Ieder gerecht kan vergezeld worden van een bijpassende wijn om het gerecht compleet te maken. De proeverij stellen wij geheel naar uw wensen samen, wij houden rekening met eventuele vegetariërs, allergieën of geloofsovertuigingen.

Wij zorgen voor servies, bestek en glazen. Daarnaast kunnen we tafels, stoelen, tafellinnen, partytent en al het andere regelen wat nodig is om er een geslaagde proeverij van te maken. Wij nemen u de zorgen graag uit handen, zodat u en uw gasten in alle rust kunnen genieten van onze lekkernijen.

Omdat wij altijd met verse producten werken, is ons menu op het seizoen afgestemd. Hieronder vindt u een indicatie van onze tarieven. Op basis van uw wensen en het aantal gasten maken wij graag een offerte op maat voor u.

Proeverij*

  • 7 gangen vanaf € 47,50 per persoon
  • Daarna € 5,00 per persoon per gang extra
  • - Wijnarrangement met aperitief vanaf €20,00 per persoon
  • - Prijzen zijn exclusief reiskosten en BTW
*Bekijk onze proeverij menu kaart voor een uitgebreide keuze

Ik ben blij verrast hoe jullie het aanpakken.
Een super menu van goede kwaliteit. Goede catering in de volle glorie. Ik wil jullie bedanken voor de uitstekende service. De avond is een groot succes geworden: ik krijg alleen maar complimenten. Dat is vooral aan jullie te danken!
Remco Damen, PWN Bedrijfsfeest
Lees meer