lunch en diner title

Bij u thuis of op een door u gekozen locatie,
wij creëren de sfeer en setting van een top restaurant, waarbij onze gastvrouwen en/of gastheren ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Tijdens een lunch of diner serveren we, geheel naar uw wens, een op maat geselecteerd culinair menu. U zit met uw gasten aan een mooi gedekte tafel en geniet in alle rust van de geserveerde gerechten.

Een lunch of diner bestaat meestal uit drie tot vijf gangen, dit kan altijd aangevuld worden met bijvoorbeeld een lekkere amuse, tussengerecht of een palate cleanser. Iedere gang kan vergezeld worden van een bijpassende wijn om het gerecht compleet te maken. Natuurlijk houden wij rekening met eventuele vegetariërs, allergieën of geloofsovertuigingen.

Wij nemen u de zorgen graag uit handen en regelen voor servies, bestek en glazen. Daarnaast kunnen we tafels, stoelen, tafellinnen, partytent en al het andere arrangeren wat nodig is om er een geslaagde lunch of diner van te maken.

Omdat wij altijd met verse producten werken, is ons menu op het seizoen afgestemd. Hieronder vindt u een indicatie van onze tarieven. Op basis van uw wensen en het aantal gasten maken wij graag een offerte op maat voor u.

Menu*

  • 3 gangen met amuse vanaf € 39,50 per persoon
  • 4 gangen met amuse vanaf € 49,50 per persoon
  • 5 gangen met amuse vanaf € 59,50 per persoon
  • - Wijnarrangement met aperitief vanaf €15,00 per persoon
  • - Prijzen zijn exclusief reiskosten en BTW
*Bekijk onze lunch en diner menu kaart voor een uitgebreide keuze

19 april jl. een fantastische culinaire belevenis gehad bij Flavour Favour. De aankleding van het geheel de ambiance de wijn het eten de bediening... in een woord fantastisch! Een aanrader voor een ieder die van top eten in z'n meest culinaire vorm wil genieten.
John Harder, Verjaardagsfeest
Lees meer